Die gesondheidsbehoeftes van die bejaarde in die gemeenskap : 'n verpleegkundige studie - Koegelenberg, S. M.(Sara Maria) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Verpleegkunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.