Die hantering van die begaafde leerling met verwysing na die hantering van die begaafde leerling in aardrykskunde in die senior sekondere skoolfase - Theron, G. J.(George Johan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.