Die hemelvaartsvertelling in Handelinge : sy literere aard en sy plek in die teologie van Lukas : 'n navorsinghistoriese en eksegetiese studie - Basson, Catherina Maria (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1981.