Die plaagstatus van Busseola fusca (Fuller) : 'n studie van plaag-tot-gewasverhoudings - Van Rensburg, Jacobus Barend Janse (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Landbou)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.