Die problematiek van die Tweede Wereldoorlog met betrekking tot die Nederduitse Gereformeerde Kerk : 'n kerkhistoriese studie - Olivier, Andre Rene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1981.