Historiese bewuswording van kardiale disritmiee tydens narkose vir tandheelkundige prosedures, met verwysing na 'n vergelykende studie oor die gebruik van halotaan en enfluraan 1946 tot 1978 - Roelofse, James Alwyn (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.