Hoe beleef die katkisant die kategese in die vyf gemeentes van die Nederduitse Gereformeerde Kerk in Stellenbosch - De Wet, Dirk Cornelis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1981.