Kerkwees in Outeniqualand : die Nederduitse Gereformeerde gemeente George, 1811-1877 : 'n histories-ekklesiologiese studie - Lamprecht, Dirk Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1981.