'n Ondersoek na die faktore wat blanke en kleurling geregistreerde verpleegkundiges in die Republiek van Suid-Afrika beinvloed om uit die verpleegberoep te tree - Venter, Anna Magdalena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (DVerpl.) - University of Stellenbosch, 1981.