'n Struktuur-analities-eksegetiese-studie oor die besondere aard en betekenis van die bedevaartsliedere : Ps. 120-134 - Marx, S. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1981.