n Studie van die invloed van inkuiling met ureum op die voedingswaarde van graanstrooi - Du Toit, Jacobus Charl (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.