Reuksintuiglike kommunikasie : bepaling van die afweerstof van die sitruslarwe, Papilio demodocus, die sekslokstof van die miskruier, Kheper lamarcki, die rugklierafskeiding van die dassie, Procavia capensis, en die sekslokstof van die jakkals, Canis mesomelas - Munro, Zenda Munro (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.