Denkstruktuur en teksinterpretasie : 'n analise van Louis Althusser se interpretasieteorie na aanleiding van sy lees van Marx - Van den Bergh, Linda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.