Die betekenis van die besnydenis in die Ou Testament : 'n eksegeties-teologiese ondersoek - Avenant, Willem Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1982.