Die effek van 'n prestasierapport in liggaamlike opvoeding vir seuns - Malan, Jan H.(Jan Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Ligg. Opv.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.