Die Hebreeuse grammatika en die eksegese van die Ou Testament : 'n tipologiese studie - Van der Merwe, Christo H. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (MA)--Stellenbosch University, 1982.