Die identifisering, karakterisering en eliminering van 'n bitterstof uit die sapproduk van die lietsjievrug (Litchi chinensis Sonn) - Redelinghuys, H. J. P.(Hendrich Jacobus Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.