Die ontwerp en empiriese evaluering van 'n klinies-pedagogies verantwoordbare terapeutiese benadering tot die Blanke manlike jeugoortreder - Du Toit, J. H.(Johan Hablutzel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.