Die opleiding van sekondereskoolonderwysers in Engeland en Wallis, en Kaapland : 'n vergelykende studie - Schreuder, J. H.(Johan Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.