Die translokasie van voedingstowwe deur die entlaste van jong wingerdstokke (Vitis) - De Bruyn, P. G. (Pieter Gerhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 1982.