Diplomate van die kitskultuur : 'n teologies-etiese verkenning van die rol wat advertensies in die huidige Suid-Afrikaanse opset speel - Steyn, Cornelius Joubert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1982.