Gehalte-verskille tussen oorgekartelde-, Duerdengetroue- en ondergekartelde wol binne en tussen streke - Grobbelaar, P. D.(Philippus Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.