Karakterisering van histaminerge en alfa adrenerge reseptore in rotbrein met behulp van fotoaffiniteitsmerking - Van der Linde, L (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.Sc.) - Universiteit van Stellenbosch, 1982.