n Kinetiese en meganistiese studie van die oksidasie van silikon- en dun metaalsilisiedlagies - Strydom, W. J.(Wessel Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.