Rome en "die geval Schillebeeckx" : 'n konfrontasie rondom die leer aangaande Christus - Malan, Daniel Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1982.