Theologia crucis : die kruisteologie van Martin Luther na aanleiding van die Disputatio Heidelbergae habita 1518 - Herholdt, S. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1982.