Variasiemoontlikhede ten opsigte van die onderrig van waarskynlikheidsleer op skoolvlak - Frauenknecht, R.(Reinhard) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.