Die Nederduitse Gereformeerde Ring van Graaff-Reinet : 'n tipering en beskrywing van sy werksaamhede, 1824-1928 - Stodart, Christian Frederik le Roux (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1983.