Die opname en vervoer van kalium en fosfaat deur proteoiede en gewone wortels by die Proteaceae - Vorster, P. W.(Pieter Willem) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Sc.) - Universiteit van Stellenbosch, 1983.