Die verhouding wet-evangelie as hermeneuties-homiletiese prinsipe by Hans-Joachim Iwand - Burger, Coenraad Wilhelm (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1983.