Hidrolise, nitrifikasie en vervlugtiging van ureum onder gekontroleerde toestande in dominante grondtipes van die Wes-Kaap - Du Preez, M.(Marthinus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.