Invloed van grondtemperatuur op groei en sitokinienmetabolisme by wingerd (Vitis) - Jooste, L. J. (Leon Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 1983.