Parameters van normale ovariale siklusse en die toepassing daarvan op infertiliteitsbehandeling - Van Schouwenburg, Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.