Die betekenis van die begrip 'bevinding' in die Nadere Reformasie met spesifieke verwysing na Wilhelmus a Brakel - Loots, Gideon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1984.