Die geldigheid en betroubaarheid van die Ohwaki-Kohs tas-blokontwerp intelligensietoets vir blindes - Pieterse, Marietha J.(Marietha Johanna) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Vergesel deur: Reliability and validity of the Ohwaki-Kohs tactile block design test for the blind / Handre J. Brand, Marietha J. Pieterse, and Michele Frost. Based on the author's thesis. Published in Psychological reports, 1986, 58, p. 375-380.