Die invloed van 'n biologiese aktiewe verbinding uit Salsola tuberculata op die spektroskopiese eienskappe van die cholesterol sykettingklowende ensiemsisteem - Bester, Russouw (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.