Die isolasie en karakterisering van mens genomiese DNA fragmente - Warnich, Louise (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.(Sitogenetika)) - Universiteit van Stellenbosch, 1984.