Die opname, metabolisme en meganisme van werking van 2,4,5-TP tydens vrugset in Pyrus communis L., cv. Packham's triumph - Watts, J. E.(Jeffrey Ernest) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.