Die roeping van Moses : 'n teologies-eksegetiese bestudering van Eksodus 2:23 - 5:5 in die lig van moderne metodes van verklaring - Oosthuizen, Marthinus Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1984.