Die verband tussen menseverhoudinge en akademiese prestasie van eerstejaarstudente aan die Universiteit van Stellenbosch - Nepgen, Anet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.