Die verpleegkundige se funksie in die begeleiding van die gehospitaliseerde voorskoolse kind - Basson, Anna Amelia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (D.Verpl.) - Universiteit van Stellenbosch, 1984.