Karakterisering van mitochondriale en sarkolemmale eienskappe en funksies in miokardiale iskemie : effek van chloorpromasien - Van der Merwe, Nicolette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.