n Evaluering van die onkruiddoder SSH 0860 op kleingraan en weidings in die Wes-Kaap - Eksteen, F. H.(Frederik Heinrich) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.