n Kritiese evaluering van 99mTc-generators in kerngeneeskunde - Hartman, Neil Godfried (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.(Geneeskundige Wetenskappe)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.