n Kritiese evaluering van die Wet op Beperking en Bekendmaking van Finansieringskoste - Van Zyl, Franso H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (LL. M.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.