'n Ondersoek na die 'konfessies' van Jeremia op strukturele eksegetiese en teologiese gronde - Odendaal, Dirk Hermanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1984.