n Studie van die stimulering van lipiedsintese deur paraquat in Phaseolus vulgaris - Crafford, Stephanie Dorothea (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.