Serumimmunoglobulienwaardes in babas van verskillende rasse in die Wes-Kaap - Van Rijswijk, Anthonius Willem (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.