Stedelike groei en verval in die De Aar-streek, met spesiale verwysing na die effek daarvan op die interne struktuurkenmerke van die dorpe - Dippenaar, F. J.(Frederick Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.