Van teologiese oorheersing tot wetenskaplike outonomie : 'n filosofiese ontleding van die historiese verloop van die debat tussen Christelike geloof en wetenskap - Lötter, H. P. P.(Hennie P. P.) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.